portifolio

Dias’s Apartment – Courts Building – Brickell Key – Miami – FL

With the proposal of integrating the living room with the kitchen, walls were removed and a large wooden counter was created joining these two ambients, which brought amplitude and luminosity to the kitchen and the possibility of working all the coatings to complement each other in their shades. Also as a way to bring the sense of spaciousness of the spaces, mirrors were used on the wall, reflecting the creative details of the customized cabinet that was created to suit the living room/TV and as a bar for the dining room. Either the Master bedroom and the girl’s bedroom were designed and decorated in a personalized way, according to the expected of our clients, bringing the warmth and aesthetics they hoped and deserved in their new home.